top of page

Larens Choice Magazine 

 

 

Nederlands lifestyle magazine. Kies voor kracht, geluk en gezondheid.

Online ontdekkingsreis naar innerlijke kracht, gezondheid en geluk.

 

De definitie van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO 1948) luidt: Gezondheid is een toestand van volledig lichamelijk, geestelijk en maatschappelijk welzijn en niet slechts de afwezigheid van ziekte of andere lichamelijke gebreken.

 

Op dit moment is het zeer actueel dat we meer aandacht besteden aan gezondheid. 

 

 

Doelgroep

 

80% tussen de 25-55 jaar, grotendeels HBO/WO. Zijn in ontwikkeling de nieuwe wereld te verkennen zijn hier nieuwsgierig naar. Deze groep is zoekende op internet en voelen een behoefte deze informatie bij elkaar geclusterd te zien. De gangbare tijdschriften geven geen voldoening meer omdat deze niet voldoende informatie geven. Deze groep is bezig met bewustwording van zichzelf en de wereld om zich heen. Persoonlijke ontwikkeling speelt hierbij een belangrijke rol.  

 

Vraagstukken als zingeving, wat maakt mij gelukkig, hoe krijg ik rust in mijn hoofd en hoe kan ik meewerken aan een betere wereld.

 

Het is inmiddels bekend dat deze groep ook verwachtingen heeft dat zijn/haar werkgever zich hier ook mee bezig houdt. Ook bekijkt deze groep naar de producten die zij kopen, denken na over hun vervoersmiddelen, manier van vakantie vieren tot hun eten aan toe. De Vegan lifestyle is enorm in opmars in deze doelgroep. 

 

Promotionele activiteiten

 

 • Media-aandacht: kranten, glossy’s en nieuws online

 • Verspreiden van posters bij huisartsen, supermarkten en scholen/ HBO/WO

 • LC-logo met link op verschillende websites

 • Instagram, Facebook, en YouTube

 • Sportscholen

 

Landelijk en Nederlanders over de grens en USA. Extra aandacht in Amsterdam, Amsterdam-Zuid, Utrecht, Laren, Blaricum, Bilthoven, Bloemendaal en een aantal meest duurzame gemeenten o.a. Houten.

 

 

Redactionele artikelen/ mogelijkheid tot adverteren of redactionele aandacht mogelijk voor bedrijven die vallen binnen een onderstaande categorie

 

 • Electrische (bak)fietsen, scooters en auto’s

 • Zonnepanelen, warmtepompen, isolatie e.d.

 • Vegetarische slager(s), producten, groentemerken

 • Oatly en andere dierlijke melk/zuivel vervangers

 • Gezonde voeding /dranken

 • Sportartikelen en aanverwante kleding

 • Feel good boeken

 • Keuken & kook-apparatuur

 • Natuur, outdoor buitenreizen/ activiteiten met aanverwante kleding

 • Kamerplanten, ventilatiesystemen, dakramen

 • Duurzame bedrijven

 • Gezonde Thuisbezorgd maaltijden

 • Ecologische supermarkten of gezonde maaltijden van supermarkten

 • Gezondheidsproducten, bloeddrukmeters, weegschaal, supplementen, Polar, Fitbit, eiwitpoeders

 • Zeiljachten, elektrische sloepjes koop en verhuur

 • Slaapkamer meubelen en goed slapen artikelen/ kleding/ beddengoed/ verlichting/ slaaprobot/ oortjes/ middelen/ snurkartikelen

 • Thuiswerken, kantoormiddelen, computers, inrichting, huis mooier maken, dakkapel, extra kamer maken, aanbouw enz.

 • De gemiste branches in huis brengen? De kapsalon (tondeuses) de schoonheidssalon (salonbox.nl) thuis waxen, epileren, wenkbrauwen kleuren enz. De massagesalon: massageapparatuur, olie, handschoenen enz. Sportschool: apparatuur, pilatesbanden enz. Nagelsalon thuis maken. 

 

 

Items van aandacht

 

Luxury

 

Deze pagina is een lok-doos naar de site via een sterke SEO. Zo komen ook eco- outsiders op de site. Bovendien iedereen die hoort bij de “coming good” houdt ook van mooie spullen, hoe betrekkelijk ze ook zijn. De sub-titel is:This is the decoy box. "You always have to find the opposite to get to the precious." 

 

 

Thank you

 

Deze pagina is toegankelijk voor alle bedrijven. Hierdoor lift het bedrijf mee. Uitstraling naar klanten is positief. Bedrijven laten in ieder geval zien: “we care & we share” 

 

Hotspots

 

Op de Hotspot pagina komen steden aan bod met hun leuke adresjes die passen binnen de uitstraling van LC. Bij Hotspot ’t Gooi zijn reeds deelnemers te zien

 

Bewegen

 

Daarom worden alle aspecten belicht die hierbij een belangrijke rol spelen. Zo worden er in het kader bewegen verschillende manieren aangedragen ter inspiratie. Zowel in als outdoor. Actueel hierbij is Yoga, fitness.

 

 

 

 

Business

 

Interessant nieuws en motivatievideo’s voor bedrijven. Kenmerkende ondernemers in de spotlight. 

 

Food

 

Alles over eten, drinken en de foodsector in zijn algemeenheid

 

Duurzaamheid

 

Alle producten of diensten die duurzaamheid op welk vlak dan ook bevorderen.

 

Afvallen

 

Gewichtsbeheersing is een actueel item binnen een gezonde leefstijl. Alle hieraan verwante verantwoorde producten of diensten kunnen hier onder de aandacht worden gebracht. Geen afslankpillen.

 

 

Waar kan er promotie worden gemaakt met bijbehorende prijs ex BTW

 

Thank You

Per maand € op aanvraag

Per jaar € op aanvraag

 

Hot Spot

Per maand € op aanvraag

Per jaar € op aanvraag

 

Logo op pagina naar keuze

Per maand € op aanvraag

Per jaar € op aanvraag

 

Merk benoeming verwerkt in tekst in/ onder bestaand redactioneel artikel

Per jaar € op aanvraag

 

Redactionele aandacht

Per jaar € op aanvraag incl. losse pagina, eigen SEO en plaatsing op Instagram

 

Bij het kiezen van 2 items 20% korting, 3 items 30% korting.

 

Toeslag voor link 30%

 

 

 

Larens Choice, een online magazine over jouw maakbare toekomst! 

Hip en trendy, ben jij klaar voor verandering?

 

Heb jij een droom?

Larens Choice, een magazine over keuzes. Want dat is waar we dagelijks mee te maken krijgen. Hoe maak je de beste keuze om te komen bij jouw droom. Weet jij eigenlijk wel wat jouw droom is? Opvallend dat deze vraagstukken vaak niet besproken worden op school of thuis. We leren op school geschiedenis maar wie geeft het vak toekomst? 

 

Het nieuwe wonen en werken van morgen

Duurzaamheid en thuis werken zijn de nieuwe woorden die we in succesvolle daden moeten omzetten. Hoe maak je de ideale wereld thuis.

 

Jouw lichaam, je belangrijkste (t)huis

Mensen zijn altijd druk met hun huis mooi te maken maar het belangrijkste huis is jouw lichaam. Anti-aging geneeskunde is de meest groeiende markt en een actueel onderdeel in Larens Choice. Er bewegen zich veel wetenschappers in dit magazine.

 

Afvallen en werken aan je immuunsysteem

Thema’s als afvallen, goed slapen, je gelukkiger voelen, anders denken en sporten komen aan bod. Opvallende wetenschappelijke onderzoeken maar ook meditatie, de Wim Hof ijs-bad methode en veel motivatievideo’s komen aan bod. 

 

Online Shopping Mall

In Larens Choice tref je alleen de beste producten die passen bij jouw feel good actie. Dus denk aan de beste thuis sportapparatuur, health, anti-age en skin care, feel good boeken, producten voor een goede nachtrust, meditatie podcasts en de slimste keukenspullen om thuis bijzondere en gezonde recepten te maken.

 

Online Campus

Al deze onderwerpen kun je vinden in Larens Choice waar ook een heuse campus schuilgaat. Het jaar 2020 heeft veel mensen wakker geschud. Bewustwording speelt hierbij een belangrijke rol. 

 

Op reis naar de nieuwe wereld

Larens Choice is een ontdekkingsreis naar morgen. Een nieuwe stap, een nieuw begin, een nieuwe wereld. Geluk is maakbaar. Hoe ziet de toekomst van het klimaat eruit, de grondbewerking, zonne-energie, manier van wonen, werken, medische ontwikkeling, reizen, voeding, boerderijen, wat kunnen we met brandstof doen, het mestoverschot en op interreligieus vlak? In Larens Choice tref je innovatieve ideeën en gedachten die jou inspireren om ook voor jezelf een nieuwe keuze te maken. Want morgen is de eerste dag van je leven. Hoe ziet jouw leven eruit?

 

Er opent zich een deur naar verandering als we er zelf voor kiezen. Welkom bij de happy few.

 

www.LarensChoice.com

bottom of page