top of page

Green Choice zonnepanelen huren


ZonHuur: zelf opwekken, zonder hoge kosten

Zelf energie opwekken via je eigen dak zonder dat je hier een grote investering voor hoeft te doen? Dat doe je met ZonHuur en onze zonnepanelen van fabrikant Trina Solar. Het enige dat je nodig hebt, is een eigen dak met gunstige ligging. Kies voor ZonHuur vanaf 8 panelen, die je al huurt vanaf €33 per maand. De opbrengst van de zonnepanelen is in de meeste gevallen hoger dan de huur. Dat betekent dat je direct profiteert. Daarnaast berekenen we de opbrengst van je zonnepanelen en garanderen wij de kWh-opbrengst over een periode van 5 jaar.

Hoe gaat zonnepanelen leasen in zijn werk?

Zonnepanelen leasen gaat heel gemakkelijk. Zelfs als je bij een andere energieleverancier zit kan je, zonder over te stappen, via ons zonnepanelen huren. Doe de dakscan en ontvang een vrijblijvende indicatieve offerte. Vervolgens vraag je met één muisklik een definitieve offerte op. Wij bespreken dan jouw persoonlijke situatie en lopen een aantal zaken na, zoals een passend advies over de meest optimale plaatsing op het dak voor het beste rendement. Bij akkoord maken we een afspraak met je voor de installatie. Na installatie betaal je maandelijks een vast huurbedrag per paneel en profiteer je van de opbrengsten.

Stappenplan voor zonnepanelen huren:

1. Doe de dakscan en ontdek hoeveel jouw dak oplevert

2. Ontvang per e-mail direct een vrijblijvend voorstel

3. Vraag definitieve offerte aan specifiek voor jouw situatie

4. Na akkoord plannen we een installatiedatum

5. Installeren van de panelen op de afgesproken datum

6. Optioneel kan je kiezen voor groene stroom en gas van Greenchoice


Van zonnepanelen huren naar kopen?

Raak je volledig overtuigd van zonnepanelen en denk je aan een langer termijntraject, dan is het op ieder moment mogelijk om het ZonHuur-systeem over te nemen. Wanneer je interesse hebt om het systeem over te nemen, dan kunnen wij op verzoek een overnameprijs voor je berekenen. Na overname stopt de huur automatisch. Neem dan contact met ons op.

Word klant en krijg tot €150 extra voordeel

Bij Greenchoice vinden we het belangrijk dat je groene stroom en gas gebruikt. Kies je naast ZonHuur voor het speciale Wind uit Nederland combivoordeel-contract? Dan profiteer je direct van een extra voordeel tot maximaal €150! Meld je na het aanvragen van persoonlijk advies aan voor Wind uit Nederland met combivoordeel.

Opbrengst zonnepanelen berekenen

De opbrengst van jouw zonnepanelen is afhankelijk van een aantal zaken. Hieronder lichten we de vier belangrijkste factoren toe waarmee je rekening moet houden bij het berekenen van de mogelijke opbrengst van jouw zonnepanelen. Deze wegen ook mee bij het kopen van zonnepanelen.

1. Het aantal zonnepanelen

2. Stand van jouw dak

3. Type zonnepanelen

4. Schaduw op jouw dak


Bron: greenchoice.nl

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page